Ontwikkelingsproblemen

 

Heb jij het gevoel dat klasgenootjes veel sneller zijn dan jij? Of heb je het gevoel dat je altijd druk bent? Hyperactief? Vind je het leren lastig? Heb je het gevoel dat je met je gedachten ergens anders bent dan bij de les? Het kan dan zijn dat je ontwikkelingsproblemen hebt. Hierdoor kan je misschien je aandacht maar kort ergens bijhouden of heb je slechte gewoontes aangeleerd. Wij kunnen je hierbij helpen, zodat je zo snel mogelijk weer kunt aanhaken bij de rest van je leeftijdsgenoten.

 

Ontwikkelingsproblemen aanpakken

Als kind leer je vaardigheden kind thuis en op school. Sommige kinderen zijn daarbij sneller dan anderen. Dat heeft met allerlei zaken te maken, zoals de ontwikkeling van je hersenen en je lichaam. Al deze dingen tellen mee in je ontwikkeling. Als er iets hapert dan kun je ontwikkelingsproblemen ondervinden. Dan komen wij in zicht.

behandeling-001behandeling-002

Opvoeden en ontwikkelen (voor ouders)

Iedere ouder wil het beste voor zijn kind. Echt. Maar soms is het ontzettend zwaar om een kind met gedragsproblemen op te voeden. Ondanks de goede bedoelingen wil het niet vlotten en vertoont het kind gedrag dat eigenlijk niet door de beugel kan. Wij kunnen professionele hulp bieden om met gedragstherapie te werken aan een goede behandeling. Daarbij kan ouderbegeleiding een goede ondersteuning zijn voor de behandeling van het kind.

 

Specifieke ontwikkelingsproblemen: